keskiviikko 25. marraskuuta 2009

Nättiä Vaatekertaa Silmänruuaksi... Ja Ajatus Kauneuskirurgiasta

Olisin voinut jatkaa otsikkoni ensimmäistä virkettä myös kirjoittamalla:
... ja lompakon laihduttamiseksi.
Silmiini osui monta ihastuttavaa vaatekertaa, joten ajattelin roudata ne tännekin.
Tsekkaile, valitse oma suosikkisi sen mukaan mihin olet menossa, ja inspiroidu.

Photobucket Photobucket Photobucket

Ja tottakai: Jennifer Anistonin asusta on tulossa perusteellisempikin posti.

Photobucket

Photobucket Photobucket Photobucket

Photobucket Photobucket Photobucket

Huh, Stephanie Pratt on käynyt läpi sen verran radikaalin muodonmuutoksen kirurgin veitsen alla, että en tunnistanut häntä kuvasta kunnes luin kuvatekstin. En vastusta kauneuskirurgiaa lainkaan, omiakin ryppyjä täytyy silitellä jossain vaiheessa, mutta hitsi olen miettinyt, että kun nuori nainen kuten esimerkiksi juuri Stephanie, tai vielä radikaalimman muutoksen aikoinaan läpikäynyt Ashley Simpson moiseen puuhaan ryhtyy, niin eikö henkilölle tule vastaan jonkinlainen identiteettikriisi. Ashleyn kasvot muuttuivat leikkauksien jäljiltä niin paljon, että olin ensinnäkin järkyttynyt, ja toisekseen takuuvarma, että jos minulle kävisi vastaavasti, niin minä tosiaan kohtaisin jonkinlaisen identitettikriisin. Jokatapausessa, seuraavan kuvasarjan ensimmäisessä kuvassa siis Stephanie Pratt.

Photobucket Photobucket Photobucket

Voi että kun Lauren näyttää jälleen hyvältä! Tosin kokonaisuus on siinä rajoilla, ettei se ole mielestäni liian synkkä. Ehkä nuo keveät röyhelöt pelastavat. Huomatkaa myös Laurenin jännän väriset kynnet. Itse en tuon harmaaksi kynsiä maalaa, mutta Lauren seuraa trendejä, ja kynsitrendeistä postaus on tuloillaan.

Pidän hänen meikistä ja hiuksista. Hiuksia kyllä kuvailisin itseasiassa jo täydellisiksi. Pidän liki poikkeuksetta kaikesta mitä hän on päälleen vetäissyt, kuten on varmasti tullut aikaiseminkin jo varsin selväksi. Mutta yksi toivomus: Kunpa hän vaan vetäisi ryhdin ylpeästi ruoraksi poseeraatessaan. No, jokaisella tottuneella poseeralla on totisesti oma tyylinsä tässäkin lajissa, itseasiassa kirjoitinkohan minä juuri tästä poseerauksestyylistäkin jo jokunen aika sitten? Täytyy tarkistaa, ja pistää listalle, jos on jäänyt kirjoittamatta. En tiedä hakeeko Lauren tällä vakioposeerauksellaan jotain suloista tai söpöä fiilistä, niitähän hän toki onkin - ainakin näyttää sellaiselta - mutta omaan silmään tuo hieman ryhdittömänä ja olkapäät eteenpäin lysähtäneenä poseeraminen on pistänyt.

Photobucket

Tsikuleelatkaa kunnolla, osa kuvista on tosin jo vanhoja, mutta
joukossa vilahtelee ihania ykstyiskohtia, (Liv Tyler) tyttömäisiä kuoseja, (Diane Kruger) täydellisia kenkiä (SJP) ja paljon kauniisti koottuja asuja.

Osa näistä naisista tulevat myöhemmin taas tarkempaan syyniin My Style-Icon postauksien merkeissä,
esim. karismaattinen Camilla Belle ja suloinen Jessica Stroup.

Huomaatteko muuten, postista löytyy myös minimittaisia mekkoja/hameita,
joista aikaisemmin kerroin etten oikein pidä =)
Mutta kun näyttää hyvältä niin näyttää hyvältä, oli mekon mitta sitten pitkä tai pätkä.

3 kommenttia:

*Kiki* kirjoitti...

Voi vitsi mä rakastan sun blogissa näitä kaikkia ihania kuvia<3 Rakastan katsella kauniita kuvia, niistä saa aina inspiraatiota. Itsekin tein joku aika sitten Stephanien muodonmuutoksesta postauksen ja minuakin nimenomaan hirvittää se jos ihminen muokkaa itsestään ihan jotain muuta kuin on aikaisemmin ollut:/

Miss M kirjoitti...

Ihana tuo sininen mekko, kuka mekon kantaja on? Tai onhan mekko vähän outoa kangasta, mutta kokonaisuus on ihana: naisellinen ja söpö samaan aikaan! :)

Linnea kirjoitti...

*Kiki*: Ihana viesti, kiitos! Olen itse ihan samanlainen kuvamaanikko. Aina kuolaamassa kaiken nätin perään =) Hei, pitää tulla tsekkaamaan sun postaus Prattin muodonmuutoksesta, ja blogisi muutenkin. Tosi kiva kun kävit, ja toit piristystä päivään virkeällä viestillä. Ihanaa!

Maria: No se on juuri tämä Camilla Belle, kenet karismaattiseksi mainitsin. Jos kiinnostaa, niin seuraa sen pukeutumista, hän on minusta vähän samantyylinen kuin Diane Kruger ja Marion Cotillard. Aina jotain persoonallista kivaa, ja vähän uusia tuulia päällä. Tykkään paljon =) Teen erillisen postauksen naisen tyylistä joku kerta. Kiva "nähdä" suakin taas pitkästä aikaa! Vai onko siitä niin pitkä aika? No tuntuu ainakin siltä =)

Related Posts with Thumbnails