lauantai 7. marraskuuta 2009

Shabby chic Etsintäkuulutus!

Etsin kuvassa yöpöytänä toimivan kaltaisia lauta/puulaatikoita? Ken tietää, mistä niitä lähtisin hakemaan?

Photobucket


Vinkkaisitko, jos tiedät jonkin hyvän paikan, jossa minun ei tarvitsisi maksaa niistä maltailta vain koska ne ovat muotia.
Täällä pyörii paljon sisustuskaupan omistajiakin, löytyykö teiltä?

Ja sitten todennäköisesti hölmö kysymys, mutta kysyn, koska olen jo tottunut kyselemään hölmäjä, eli:
Eivätkö kaupassa hevi-osastolla osa tuotteista ole/toimiteta tämän kaltaisissa laatikoissa?
Vai elänkö mielessäni Astrid Lindgrenin aikaa, ja kaikki on todellisuudessa nykyään pahvilaatikoissa.

Otan avun vastaan kiitollisena!

16 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Isossa omenassa on kukkakauppa, joka myy ainakin suhteellisen samanlaisia laatikoita. (kukkakauppa on muistaaksei joku ketju, jolla on varmasti myyntipisteitä myös muualla)
Hinta oli kahden kympin korvilla.

Sanna kirjoitti...

Kaupasta noita voi kysyä!Nykysin on siirrytty enemmän pahvilaatikoihin, mut kysäse ihmeessä.
Meijän kaupassa noi on haluttua tavaraa.

Missfrida kirjoitti...

Ruokakaupan laatikot taitavat nykyisin olla ohutta, vaaleaa lastua, joten eivät pääse ihan haluamaasi fiilikseen.
Omani ostin kauan sitten jostain puutarhamyymälästä. Kukkakaupoissa olen nähnyt kyseisiä laatikoita myynnissä ihan viime aikoinakin ja hinta taisi pyöriä 15-20 €:n hujakoilla.

Elsa kirjoitti...

Olen nähnyt samantapaisia puulaatikoita Bauhausissa, hinta muistaakseni 11 euroa. Onkohan niitä vielä?

Lora kirjoitti...

Kodin Terrassa tai jossain muussa puutarhakaupassa olen minäkin noita nähnyt. Ei tainneet olla hirveän kalliita. Joo minullakin on ollut noita ruokakaupan laatikoita, mutta tosiaan ovat sellaista ohuempaa materiaalia. Voipi olla etteivät kestäisi kovin rajua kuormitusta.

Johanna kirjoitti...

En osaa harmi vaan auttaa, mut kysyisin onks sun blogi blogilistalla? En löytänyt ainakaan.. Pysyisin niin paremmin kärryillä sun päivistystahdissa, jos voisin lisätä tän blogilistan suosikkeihiin.... :)
Aivan ihana tääkin kuva taas <3

Anonyymi kirjoitti...

Hei!

Osaisitko neuvoa, miten saisin itsekin nuiden blogitekstien kuvat tuohon "keskelle" eikä siis vasempaan reunaan?

Kiitti:)

Anonyymi kirjoitti...

Pino myy noita puulaatikoita ja Ison Ompun sekä Sellon kukkakauppa Kaivokukka on ainakin joskus myynyt vastaavia.

Saija kirjoitti...

Heippa Linnea! Minäkin olisin ehdottanut Pinoa ja sitten Korkeavuorenkadun Fasaania. Ja mietin myöskin samaa kuin Johanna, että löytyykö blogisi blogilistalta?...kyselinkin jo tuolla laastaripostauksen perässä:)

Linnea kirjoitti...

Ensinnäkin kiitos kaikille tosi paljon vinkeistä! Tykkään niin kovasti kun ihmiset ovat vilpittömän ystävällisiä ja avuliaita. Kirjoitin vinkkinne niin paikkoineen kuin hintoineenkin jo lapulle ylös, joten tiedän mihin suunnata ostoksille =)

Anonyymi: Kiitos paljon. Tämäkin vinkki on jo paperille kirjoitettuna ylhäällä.

Ja ihan ei suoranaisesti sinuun liittyen, vaan yleisesti, haluaisin vaan sanoa että koska aikaisemmin oli hieman puhetta siitä, että kaikki anonyymit olisi ehkä hieman leimattu ilkeiksi, niin tässä malliesimerkki ystävällisestä ja vielä vinkkejä jakavasta anonyymista =) Mukavaa!

MissB: Ai teidän lähikaupasta saa jotain ton tapasia heviosastolta haettua? Voi kun kiva! Oletko itse hakenut?

Missfrida: Heippa, tiedätkö minulla oli lapsena kissa, jonka nimi oli Frida. Sydän!

Miksi en tullut ajatelleeksi kukkakauppoja, ihmettelen täällä nyt itsekseni. Niissähän tämän kaltaisia varmasti on. Kiitos kun napsautit lampun mun pään päällä auki! Kiitos myös hintahaitarin hahmottamisesta. Sama kiitos tietenkin muillekin.

Elsa: Tämänkin vinkin kirjoitin jo lapulle ylös hintoineen päivineen. Hinta on mukavan alhainen, kun ajattelin että hankkisin näitä useammankin, niin liki kympin ero on kuitenkin jo tuntuva. Kiitos paljon!

Lora: Kiitos paljon tietenkin myös sinulle =) Tiedän mihin suuntaan. Aa, sinulla on ollut noita ruokakaupan laatikoita myös. Mielenkiintoista. Voinko ihan noin vaan kävellä kauppaan, ja kysyä onko heillä sellaisia ja luovuttavatko he niitä? Tosiaan, ne ovat tietenkin matskultaan ihan eri laatua, mutta muutama heikompirakenteisempi ei haittaa. Kaikkien omien laatikoideni ei tarvitsisikaan kestää kuormitusta, joten jos ne kaupan lootat ei ole ihan karmaisevia hökkeleitä, niin voisin varmasti hyvin kelpuuttakin. Kiitos vinkistä!

Linnea kirjoitti...

Johanna: Moikka! On aina yhtä kiva kuulla jos joku pitää kuvista joita tänne roudaan, kiitos paljon. Tuli hymy huuleen.

Blogilista... Nyt paljastan taas jotain hölmöydestäni ja tietämättömyydestäni. Minä en oikein tiedä mikä on blogilista. En myöskään tiedä lainkaan mikä on blogloving. Enkä tiedä mitä tarkoittaa niiden kautta blogin lukeminen. Tosi monilla on blogissa linkki niihin, mutta itse en ole vielä tajunnut mistä on kyse. Nolottaa. Silti, jos oikein muistan niin juttelin tästä jokin aika sitten jonkun kommentoijan kanssa, ja kävikin ilmi että blogini löytyy blogilistalta (ehkä sen vanhalla nimellä: LinneasVitaVilla) oikein kaksikin kertaa. Olenko sitten joskus aikoinaan sinne tämän törkännyt.. en tiedä. Enkä tiedä miksi se keikkuu siellä kahtena kappaleena. Lupaan kuitenkin perehtyä lähipäivinä asiaan, ja pistää asian kuntoon. Kiitos muuten mielenkiinnosta! =) Ja sinun blogisi se vasta ihanan tunnelmallinen onkin. Se on shabby Chicin mekka!

Anonyymi: Juu, tottakai mielelläni! Jos vain saat selvää neuvomisselostuksestani =D
Eli kun olet siinä kirjoitusboxissa kirjoittamassa uutta blogitekstiä, niin lopuksi mustaat kaiken kirjoittamasi (copypastaat, niinkuin olisit kopioimassa sitä johonkin, no ymmärsit varmaan muutenkin, äh, olen onneton selittämään jotain näin kirjoittaen, ja etenkin tästä aiheesta, anteeksi) ja sitten klikkaat sieltä kirjoituslaatikon suoraan yläpuolelta (missä on niitä pieniä eri neliöitä, joista voit valita fontin, värin, linkittää jne) sen pikkuneliön, joka nimenomaan näyttää siinä että teksti sijoitttuu keskelle. Se on näistä tekstimalli-nappuloista muistaakseni (huom muistaakseni!) toinen vasemmalta. Samanlainen toiminta kuin esim. Wordissa. Klikattuasi sitä kirjoituksesi kuvineen siirtyy keskelle. Olen oikeasti pahoillani tästä onnettoman huonosta selitystaidostani, joku olisi osannut selittää tämän selkeästi parilla lauseella, no minä en. Laita minulle uusi viesti, jos opastukseni on ihan hepreaa. Autan kyllä mielelläni parhaani mukaan, sillä olen itse tuskaillut niin monen ongelman kanssa blogini kanssa, ja ollut TOSI kiitollinen aina kun joku bloggaaja on auttavan kätensä ojentanut. Toivottavasti onnistut, mutta laita tosiaan uusi viesti, jos ei vielä onnistunut, niin lasken oikein monesko napukka se klikattava on, ja yritän olla selkeämpi.

Anonyymi: Kiitos, kiitos, kiitos! Toivottavasi jossain on vielä jäljellä. Teen tsekkaus/ostoskierroksen mitä pikimmiten. Mukava ystävällinen anonyymi täälläkin =)

Sarona: Hei, heti alkuun, kiitos kun tuot sun blogilla valoa ja väriä päivään. Blogisi on ihanan raikas ja pirteän väriset kuvat ilostuttavat!

Luitko vastauksen minkä kirjoitin Johannalle. Vastaukseni on sinulle täysin sama, joten siitä sen löydät. Ja tosiaan yritän nyt lähipäivinä ymmärtää mikä tämä blogilista on, ja miten toimia, ja hoidan homman sitten kuntoon... parhaan taitoni mukaan =)

Kyllä minä pyrin aina tasaisin väliajoin tsekkaamaan edellisten postausten kommentteja, jos sinne on tullut uusi kommentti, että pääsen vastaamaan. Etenkin kun minulla saattaa välillä innostuessani tulla montakin postausta päivässä niin silloin varsinkin tsekkailen tietty lähiajan menneetkin postit. Olen joskus miettinyt pitäisikö ottaa jonkinlainen kommentinvalvonta käyttöön. Silloinhan saisin ymmärtääkseni meiliin viestin kommentista, joten mikään ei pääsisi ikinä lipsumaan ohi minulta. Noh, tosin kommentoijia on minulls sen verran mukavan tuttavallisen pieni ryhmä, että pysyn kyllä kärryillä aika hyvin näinkin.

Nähdään kaikki! =)
Ja iso kiitos vielä kerran kollektiivisiesti kaikille!
Ihanaa, minä aion hankkia nättejä laatikoita!

Lora kirjoitti...

Pistän vielä kommentin tänne noista laatikoista; Minä siis menin kysymään vaan kaupasta noita laatikoita, ja hetkisen odottelun jälkeen sain niitä mukaani vinon pinon =) Ihan kelpoisia ne ovat ainakin kevyempään säilytykseen, ja ihan kivan näköisiäkin, varsinkin jos maalaa ja hioo vähän. Nyt alkoi harmittaa, että jossain muutossa olen ne joko antanut jollekin tai heittänyt pois, en edes muista mitä niille kävi. Koskaan ei pitäisi heittää mitään pois, sillä silloin on ainakin varma että juuri sitä poisheitettyä kaipaa, minulle ainakin käy aina niin... Toisaalta minä myös säilytän paljon, ja niitä säilytettyjä sitten haluan tosi harvoin uudelleen esille. No, uusi kierros kaupassa ja maalipurkki auttaa onneksi tässä asiassa =)

Linnea kirjoitti...

Kiitos Lora paljon vinkin jakamisesta. Mua vähän ujostuttaa kävellä kauppaan kysymään niitä, mutta jos kerran muutkin, niin kyllä mäkin sitten perässä. Kiitti rohkasusta siis =)

Hei pitäisköhän koittaa jotain sellaista jakoa, että säästäkin juuri ne esineet, jotka meinaa heittää kiertoon, koska on takuuvarma siitä että ei enää milloinkaan tule ko. tavaroita tarvitsemaan. Kiertoon taas pistäisi ihan pokkana jotain josta kovasti ajattelee pitävänsä ja käyttävänsä. Mahtaisko mennäkin puntit tasan silloin? =) Jos tää ois kato jotain käänteispsykologiaa.. jos silloin ei onnistuiskaan joka kerta kaipaamaan sitä, minkä on jo eteenpäin luovuttanut? Who knows...

Olivieno kirjoitti...

Oli ihan pakko laittaa tähän, että minulla on niitä kaupan hedelmälaatikoita... olen maalannut ne valkoisiksi ja niissä on mm. lasten osa leluista hyllyn päällä, kun kaikkea ei voi antaa levitellä. Aika hyvin ne on kestäneet.

Linnea kirjoitti...

Olivieno, kiitos!
Tiedätkö justiin olin ajatellut, että osa koiran leluista vois olla niissä. En ole vieläkään rohkaistunut kaupasta kysymään, mutta kai se on niin tehtävä, kun muutkin on näin tehnyt. Sitä maitsi hyvää kierrätystä. Kiitos informatiivisesta kommentistasi! =)

Anonyymi kirjoitti...

Moi!

Ihana blogi sinulla.. Noita laatikoita jos vielä metsästät niin bauhausiisa myydään niitä 10 € laatikko.

Terveisin Tiina

Related Posts with Thumbnails